Röster om Bestofsvt.se
Detta klipp har 35 delningar →
Dela på FacebookDel 4 av 8. I Landet Brunsås tar Henrik Schyffert, Erik Haag och Lotta Lundgren reda på varför vi svenskar äter som vi gör. I fjärde avsnittet tittar de på färdigmaten. Den genomsnittliga svensken ägnar inte mer än 14 minuter om dagen åt matlagning. Att många väljer att mikra en industriellt hårdprocessad produkt brukar förklaras med att svensken inte hinner laga mat. Men den västerländska människan har aldrig har haft mer fritid än nu. Är vår tidsbrist verklig eller bara upplevd? Och vad skiljer Sverige från de länder där man hinner laga mat?
Kommentera programmet:
Fler program:
28 delningar på Facebook
Sändes för 4018 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 1 h
Sändes för 4018 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 1 h
0 delningar på Facebook
Sändes för 3377 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3377 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3370 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3370 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3363 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3363 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3342 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3342 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
0 delningar på Facebook
Sändes för 3328 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min
Sändes för 3328 dagar sedan
355564 dagar kvar.
Längd: 45 min